Välkommen till den ultimata kajakfiskeserien – “Årets Kajakfiskare”!
Välkommen till den ultimata kajakfiskeserien – “Årets Kajakfiskare”!

Välkommen till den ultimata kajakfiskeserien – “Årets Kajakfiskare”!

0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Har du någonsin drömt om att kasta betet från en kajak, omgiven av spegelblanka sjöar och dramatiska kustlinjer samtidigt som du fiskar med en massa andra kajakfisketokar?

Då är “Årets Kajakfiskare” den tävling du inte vill missa! Här är äventyret lika stort som fångsterna, och gemenskapen lika stark som strömmarna. Det spelar ingen roll om du aldrig har tävlat eller att du inte har en egen fiskekajak, vi löser det!

Sjön Sråken:
Vi inledde säsongen vid den idylliska sjön “Sråken” utanför Jönköping. Trots trögt fiske efter abborre och gädda, kämpade våra deltagare tappert. Lars L tog första plats, med Chersdin J på andra och Peter E på tredje.

Edsleskog – Gäddornas Rike:
Sedan bar det av till det vackra Edsleskog utanför Åmål. Här stod gäddorna redo att utmana våra kajakfiskare. Tony N visade sin skicklighet och tog första plats, med Jonas A som en tät tvåa och Göran N på tredje. I Livegivar-klassen sopade Anton R hem segern, med Tobbe S på en välförtjänt andraplats. Det var en stund en kamp mot naturen, med tropisk hetta blandat med åskväder gjorde det utmanande för deltagarna.

Halvtid i Serien:
Nu, när vi snart är i halvlek, ser vi tillbaka på de skratt, spänning och gemenskap som “Årets Kajakfiskare” har gett oss. Och det bästa är – äventyret är långt ifrån över. Så packa din kajak, spänn fast fiskespöt och häng med på de resterande tävlingarna för att ta dig till finalen och…… vem vet, kanske blir just du nästa års kajakfiskare?

Här anmäler man sig: https://www.fishy.nu/aktuella-tavlingar/

Välkomna!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%