Deltävling två i Kajakfiskeserien ”Årets Kajakfiskare” Edsleskog
Deltävling två i Kajakfiskeserien ”Årets Kajakfiskare” Edsleskog

Deltävling två i Kajakfiskeserien ”Årets Kajakfiskare” Edsleskog

0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second

Fredagens förberedelser började med en preefish-session från kl. 12:00 till 18:00, där deltagarna hade möjlighet att bekanta sig med de kristallklara vattnen. När kvällen närmade sig, bjöd Johan Postma, värdshusets ägare, på en utsökt tvårättersmiddag som värmdes både kropp och själ. Edsleskogs unika charm är att du kan låta din kajak vila vid strandkanten hela helgen, en bekvämlighet som vi kajakfiskare verkligen uppskattar.

Lördagens tävling utspelade sig under en himmel prydd av strålande sol och sporadiska vindpustar, med en spänning av åska som vibrerade i luften. Trots att vädret inte var det optimala för gäddfiske, var det inget som kunde dämpa fiskarnas entusiasm. Tävlingen var uppdelad i två klasser, en LIVE klass och en klass där man inte fick använda LIVE givare, kommentera gärna nedan vad just du tycker.

Söndagens förmiddag bjöd på det perfekta gäddfiskevädret, vilket återspeglades i de fantastiska resultaten och den dramatiska kampen om pallplatserna.

När tävlingen närmade sig sitt slut på söndag eftermiddag, stod det klart att Anton Rösarne triumferade i Live-klassen med en imponerande samling gäddor på totalt 451 cm (96,93,90,86 och 86cm). Tony Nordstrand segrade i den andra klassen med en sammanlagd längd på 389 cm (83, 83, 75, 74 och 74cm) .

Edsleskog är ett otroligt vackert ställe och här kan du uppleva den genuina gästfriheten och den lantliga charmen som Johan Postma har skapat. Omringad av sjöar och skogar är det den perfekta platsen för att utforska Dalslands vackra landskap, vare sig du är här för att vandra, cykla, paddla eller bara upptäcka omgivningarna och framför allt utforska alla vackra ställen med en fiskekajak.

Ett stort tack riktas till alla deltagare som gjorde denna tävling till en minnesvärd händelse, och till sponsorerna som bidrog till dess framgång. Vi ser fram emot nästa spännande kapitel i Årets kajakfiske serie då vi besöker Gösarna i sjön Anten och hoppas att ni alla kommer att vara en del av det äventyret!

Resultat från tävlingen:

  1. Anton Rösarne – LIVE klassen – 451 cm
  2. Tony Nordstrand – 389 cm
  3. Jonas Arneros – 386 cm
  4. Göran Nergård – 231 cm
  5. Gustav Hajnos Team Banans – 169 cm
  6. Tobbe Svensson – LIVE Klassen – 157 cm
  7. Team Hellre Än Bra (Pär Norman) – 63 cm

Tills nästa gång, må bästa kajakfiskare vinna!

Film!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *