Kajakfiske efter lax i Boden
Kajakfiske efter lax i Boden

Kajakfiske efter lax i Boden

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Tommy Lönnebacke ger sig av på ett spännande äventyr till Boden för att uppleva laxtrolling i den mäktiga Luleälven. Tommy träffar duktiga fiskeguiden Robert Westin.

Film från resan

Resetips: Förbered dig för en oförglömlig fiskeupplevelse genom att följa Tommys experttips. Se till att din utrustning är i toppskick; välj rätt trollingrulle, hållbara linor och beten som lockar till sig laxen. Tommy rekommenderar att man använder sig av djupriggar för att nå de djup där laxen ofta håller till.

Riggning: Tommy betonar vikten av en korrekt riggning. En välbalanserad kajak och noggrant utvald fiskeutrustning är avgörande för en lyckad dag på älven. Han delar med sig av sina personliga riggningstekniker, som säkerställer att all utrustning är lättillgänglig och säkert förankrad.

Bästa boendet: När det gäller boende, föreslår Tommy att man bor i närheten av älven för att fullt ut kunna ta del av den tidiga morgonbetten. Han rekommenderar charmiga stugor eller lokala bed and breakfast som erbjuder både bekvämlighet och närhet till fiskeplatserna. Dessa boenden ger också en chans att möta andra fiskeentusiaster och dela erfarenheter.

Tommys resa till Boden är mer än bara fiske; det är en helhetsupplevelse som kombinerar spänningen i laxtrolling med skönheten och lugnet i den svenska vildmarken. Så packa dina väskor, följ Tommys råd, och gör dig redo för ett äventyr som du sent kommer att glömma.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Kajakfiske efter lax i Boden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *