Jag pratade med Tobbe S om den nystartade klubben och här är vad han sa..
Jag pratade med Tobbe S om den nystartade klubben och här är vad han sa..

Jag pratade med Tobbe S om den nystartade klubben och här är vad han sa..

1 1
Read Time:1 Minute, 44 Second

Vi är en handfull entusiaster som har vävt våra drömmar om kajakfiske samman under långa kvällar, medan solen sakta sänkte sig över vattenytan. För att skapa en gemenskap, en plats där paddelstrålar möter fiskfjäll och där vi kan dela våra passioner.

Kajakfiskaren Tobbe
Kajakfiskaren Tobbe

Historien bakom klubben: Slutet på 2023 blev startskottet. Då hissade vi seglen, drog upp våra vattentäta dragkedjor och grundade Svenska Kajakfiskeklubben. Tobbe, Manne, Lars, Pasi och Roger – vårt team av äventyrare – stod redo att erövra vågorna och skapa något större än oss själva.

Vårt syfte:

  • Träffar och tävlingar: Vi vill inte bara paddla – vi vill tävla, utmana varandra och dela skratt över en nyfångad gädda. Våra träffar blir till minnen, och våra tävlingar till hjärtslag.
  • Diskussion och utveckling: I vår kajakfiske-community flödar idéer och erfarenheter. Vi pratar knopar, beten och de bästa fiskevattnen. Tillsammans blir vi bättre.
  • Kajakfiskets tillväxt: Vi vill inte vara ensamma på vattnet. Vi vill locka fler äventyrssugna själar till kajakfiskets magi. Sverige ska vibrera av kajakfiskeglädje!

Medlemskapet: För en spottstyver – endast 150 kronor – blir du en del av vår exklusiva klubb. Vad får du för detta? Låt mig berätta:

  • Ett snyggt klistermärke – perfekt att pryda din kajak med och visa att du är en del av gemenskapen.
  • Ett varmt välkomstbrev – för att du ska känna dig som hemma från första stund.
  • Inbjudan till våra träffar och event – här kommer du att knyta vänskapsband, dela skratt och kanske till och med fånga några fiskar tillsammans.
  • Och vet du vad? En av våra stora drömmar är att arrangera Kajakfiske SM. Tänk dig känslan när vi står där på prispallen, med våra paddlar i högsta hugg!

Framtiden ser ljus ut:

  • Vi har stora planer! Vi ska arrangera träffar över hela Sverige – från norr till söder. Föreläsningar, workshops och äventyr väntar oss.
  • Och det bästa är att vi bygger upp klubben tillsammans med dig och alla andra medlemmar. Ju fler vi blir, desto bättre blir det – precis som när man paddlar i takt.

Så, kära kajakfiskare, låt oss kasta ut linan, följa stjärnorna och skapa minnen som är större än den största gäddan!

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *