Torrdräkt – Ursuit Gemino Predator
Torrdräkt – Ursuit Gemino Predator

Torrdräkt – Ursuit Gemino Predator

0 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

Jag har inte haft förmånen att testa denna torrdräkten, däremot har jag känt och klämt på den.

Gemino Predator torrdräkt är helt vind och vattentät och håller dig torr och flytande om du skulle ramla i vattnet. Den är tillverkad från högkvalitativt  Gore-Tex® Taslan material som väger lite men fortfarande är robust. M05-camouflage detaljerna hjälper dig att smälta in i miljön omkring dig. För att förlänga livstiden på torrdräkten har skrev, knän och armbågar ett extra lager av skyddande material. Öppningarna för nacken och anklarna är gjorda av elastisk neopren vilket gör den bekvämare att använda. Neoprenen är även varmare än till exempel latex under kalla väderförhållanden vilket är bra för dig som fiskar eller jagar.

Luva och hängslen  

Den stora luvan kan du justera för att passa dig perfekt genom att spänna eller lossa fyra spännen. Luvan har fleece på insidan som du enkelt kan öppna med en dragkedja för en mer bekväm känsla. Hängslena är designade så att du enkelt kan ta av underdelen utan att ta av överdelen. Tvådelsfunktionen gör det möjligt att använda jackan och byxorna separat eller fästa dem i varandra för att använda som en hel dräkt.

Fickorna 

Fickorna på jackan är stora och har “splash-proof” dragkedjor. Placeringen av fickorna gör de enkla att använda även om du har flytväst på dig. Jackan är även utrustad med tre D-rings, en i nacken och två på baksidan. D-ringen i nacken kan du använda till att hänga nätet från och de två på ryggen kan du använda till att hänga annan utrustning på.  Fickorna på byxorna är placerade på framsida lår för enkel åtkomlighet.
Byxorna är utrustade med extra stänkskydd och ett resårband som skyddar strumporna och kan dras på över stövlar eller kängor.

Det jag gillade när jag kände på den är att den har fickor på dräkten, att det är neupren tätningar i handlederna och i halsen vilket gör att det inte känns så ”trångt”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *