East Coast Challenge 2019
East Coast Challenge 2019

East Coast Challenge 2019

0 0
Read Time:59 Second

East Coast Challenge hade just börjat, och första dagen var fylld av spänning och förväntan. Fiskarna samlades, redo att möta vattnet och testa sina färdigheter. För vissa var det en riktig utmaning, medan andra hade tur med gäddfisket.

Jag minns särskilt gäddfisket den dagen. Trots att abborrarna bara nafsade, kände jag mig nöjd med mitt fiske. Det är något speciellt med att vara ute på vattnet, oavsett resultatet.

Senare på kvällen, när solen började sjunka, såg jag honom – Stealthkajakkillen. Jag hade hört talas om honom, en mästare på att smyga runt i sin kajak och fånga de största fiskarna. Jag gick fram till honom och sa: “Ta en fisk nu så jag kan filma lite. Jag vill se hur du får fram en 130 cm lång mätbräda inifrån kajaken.”

Han log och nickade. Pang! Spöt böjde sig, och han började drillningen. Jag kunde knappt bärga mig – hur skulle han lyckas få fram den där mätbrädan?

Resten av historien är som tagen ur en film. Ni får se det själva. Men jag kan avslöja att slutet är ganska roligt…

Och ikväll? Jag ser fram emot fisktacos – en perfekt avslutning på en minnesvärd dag på vattnet.

Film

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%