NATIVE Titan 10 Propel
NATIVE Titan 10 Propel

NATIVE Titan 10 Propel

0 0
Read Time:30 Second

Första turen med min Titan 10 Propel.

Titan Propel 10.5 erbjuder många av egenskaperna från sina större syskon men är lättare att transportera.

Modellen tillverkas med Natives Plastifoam-teknik, vilket innebär att insidan av skrovet sprutas med ett flytskum. Plastifoamtekniker ger hög flytförmåga och ökad skrovstyvhet och prestanda. Titan 10.5 är oerhört stabil och erbjuder stora ytor att bärga fångsten. Modellen har lättåtkomlig horisontell spöförvaring med spötoppsskydd, ett bekvämt förhöjt säte utformad för bekväma övergångar mellan stående och sittande fiske. Kajaken är även förberedd för enkel montering av ett Power-Pole Micro Anchor-system.

Film

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *