Sundsvall Kayak Open

Admin

Den 28:e Juli kommer det hållas en organiserad fristående kajak-fisketävling i Norrland för första gången.  Tävlingen bedrivs helt ideélt utan något som helst vinstintresse, utav två tokiga kajakfiskare. Eventet\’s huvudmål är främja kajakfisket i Sverige men också för att främja vackra Norrland. Sundsvall ligger strategiskt perfekt till för ett sådant event med 3 timmars bilfärd från Umeå eller 4 timmar från Stockholm.

Vi har redan fått in en huvudsponsor som klivit in med prylar till prisbordet för ett värde av över 10,000:- SEK Hammarstrand Sport i Jämtland ställer upp för det. Utöver Hammarstrand Sport som huvudsponsor så söker vi vidare efter sponsorer till vårat event som vi tror kommer att bli en succé. Får vi ihop ett bra prisbord där det inte finns några pengar på bordet utan istället sport-fiskerelaterade produkter så kommer vi att locka upp Sverige till vårat event. Kajakfisket i Sverige är den snabbast växande trenden inom sportfisket I skrivande stund har även A Jensen Flyfishing gått in som sponsor.

Vi vet att vårat prisbord kommer att locka folk från hela Sverige och kanske även från utomlands då vi ämnar att ha det bästa prisbordet någonsin. Men så är det här i Norrland, “GO BIG OR GO HOME” Tävlingen i sig är uppdelad i två kategorier: Längsta Gädda & Längsta Abborre. Huruvida vi delar upp priserna beror på hur många sponsorer som vill vara med på detta unika event. Men stapeln pekar rakt upp och och alla tycks vilja vara med att sponsra detta mäktiga event. Vid ev intresse så anmäl er till eventet som finns på Facebooksidan med samma namn.

Mvh Lone Wolf Angler // Johannes Lindholm 0722781035 Northland Lures // Peter Ljunkvist

Related Article

Alla Artiklar

Icross 3000 & 1

Vattnet är alltid grönare (bättre) p …

  • Admin
  • 0
  • 0