Sportfiskemässan på Elmia utökar mässytan till två hallar

Admin

Sportfiskebranschens stora årliga händelse – Sportfiskemässan – äger rum om knappt två månader, men redan nu är i princip hela hallytan bokad. Sportfiskemässan arrangeras för femte gången på Elmia och det blir tre intensiva dagar 17-19 mars med flera nyheter. Bland dessa märks bland annat ”Workshop – Bygg det perfekta fiskespöt” och det mycket efterlängtade ”Trollingtorget”.

Besökaren på Sportfiskemässan kommer bjudas på fler aktiviteter och nyheter än någonsin. Det rekordtidiga intresset, som gjort att vi utökat mässytan med ytterligare en hall, säger en hel del om det fortsatt växande intresset för fiske.

– Inför Sportfiskemässan 2017 satsar vi hårt på att skapa möjligheter för att visa all sorts sportfiske som finns att erbjuda, det ska finnas någonting som tilltalar alla, från nybörjaren till den riktige ”sportfiskenörden”. Det kommer att bjudas på ännu fler nyheter och aktiviteter än tidigare, säger Agneta Brunell, projektledare för Sportfiskemässan.

Kända fiskeprofilen Claes ”Svartzonker” Claesson
På årets mässa ställer branschens stora profil Claes ”Svartzonker” Claesson ut med egen monter. Claes blev känd genom reklamsamarbetet med Volvo och har under senaste året synts i fiskeprogrammet ”Fiskefeber” och i kockprogrammet ”Kniven mot strupen”. På mässan kommer han att visa upp sina egna handgjorda beten och för de som är sugna att prova själva har han en Betesbyggarkiosk i montern.

Metetorget och Trollingtorget – två efterlängtade klassiker tillbaka på mässan
I Jönköping är intresset stort för både mete och trolling. Metet lever upp bland alla vackra insjöar och närheten till Vättern och Vänern gör att trollingen har sitt ”Mecca” här.