SM i Kajakfiske

Admin

pokal

Under säsongen 2017 blir det en serie tävlingar som utgör det första Kajakfiske SM:et. För att kunna bli den första Svenska mästaren i kajakfiske skall du delta och placera dig så bra som möjligt i nedanstående tävlingar. Dina 4 bästa resultat av de 5 tävlingarna ger dig dina poäng i SM serien i Kajakfiske.

Först ut är Kajaktiv Fishing Challenge 1:a april på Tjörn och här är målet havsöring. 6 maj går även Kajaktiv Fishing Challenges Trollingtävling, i Stora Hellungen, en bit utanför Göteborg. Sedan kommer Hobie Cup, 27-28 maj i Sommen, Småland. 12 augusti är det åter dags för Kajaktiv Fishing Challenge, denna gång i Dala-Floda, då med öring, abborre och gädda som målfisk. Serien avslutas med Back to Basics i Mälaren 26-27/8, en speciell tävling utan elektronik och med ett begränsat antal beten.

Anmälan till SM serien kostar 250 kr (och betalas enklast med Swisch), utöver detta tillkommer anmälningsavgifter till respektive tävling. Mer info om hur du anmäler dig kommer inom kort. Har du frågor dra ett mejl till Kajakfiskemagasinets INFO mejl eller ring Tommy Lönnebacke på 073-5832896.

. Mer info hittar du på vår facebooksida Kajakfiske SM.

Raysmall

Ett stort tack till Raymarine Sverige som är med som en av huvudsponsorerna och har utlovat ett grymt elektronikpris till vår förste svenske mästare i Kajakfiske!
Regler

  • Endast pedal och paddelkajaker, inga motorer/segel tillåtna.
  • Poäng enligt placering i de olika deltävlingarna (minst poäng antal vinner)
  • En deltävling kan borträknas.
  • Deltagande i alla deltävlingar krävs (utom 1)
  • Fiskeförbud i tävlingssjö 14 dagar innan tävling
  • Övriga regler finns för respektive tävling