Shimano nyheter

Admin

Shimano Twinpower XD

Shimano Twinpower XD är utvecklad för saltvattensfiske och tåla tuffa miljöer med bla. sand, salt, vind och damm. Med nya X-protect skyddas de vitala delarna från slitage och ger ökad livslängd. Rullkroppen av HAGANE, kraftöverföring genom X-ship och HAGANE drev gör den pålitlig och har den rätta känslan. Twinpower XD är utrustad med MGL rotor samt en uppflyttad tyngdpunkt, den ultimata rullen för lätt saltvattensfiske efter våra kuster och hav. Du som vill ha en rulle för Havsöring, Lax, gädda, abborre och ställer stora krav är detta rullen för dig.
Finns i storlekar 3000HG 3000XG 4000XG 5000XG
Rek ca pris från 5.999,00 kr

 

 

Shimano Compre Muskie


Shimano Compre Muskie spinnspö är ett helt nytt spö med komponenter av högsta kvalite gjort för krävande fiske efter gädda. Klinga har en snygg blå finish och är gjord i 24 tons grafit, har en snabb progressiv aktion för bästa känsla och egenskaper vi kast och drillning. Fuji Alconite spöringar med en solid topp-ögla. Rullfästet är ergonomiskt utformat med bra grepp, på 8´6an har du en väl tilltagen trigger för bästa grepp när du kastar beten över 340gr som är kastvikten. Finns en Dowsizer version 7´6 21-56gr, Allround 8´ 56-170gr och för de största betena på marknaden, 8´6” 170-340gr. Spöna är odelade.

Rek ca pris: 1.499,00 kr

 

Shimano Sustain FI
Shimano Sustain FI är en mångsidig frambromsad rulle i coresoild-serien med olika utväxlingar. Den har teknologier som gör den lämplig för både sött och bräcktvatten, X-protect skyddar rullens inre delar från salt, dam och grus. Bromsen är av cross carbon och Rigid support drag som ger den en bromsstyrka på 9-11kg beroende på modell. Sustain är en rulle för dig som fiskar allt från lättaste abborre fisket till kustfiske efter havsöring eller gädda. Alla modeller i serien har HAGANE kropp och drev som ökar livslängden. Sustain finns i storlekarna 2500-5000.
Rek ca pris från 3.999,00 kr

Related Article

Alla Artiklar

Icross 3000 & 1

Vattnet är alltid grönare (bättre) p …

  • Admin
  • 0
  • 0