Reality Wi-Fish App från Raymarine

Admin

wifish0Wi-Fish app-uppdatering fungerar med Raymarines Dragonfly 4, 5, 7 i PRO versions och Wi-Fish Chirp sonarsystem. Finns i Apple iTunes App Store, den senaste versionen adderar en helt ny Augmented Reality tillsamans med waypoint synkronisering och mappning. Android-versionen av appen kommer att finnas tillgänglig inom kort. Dessa program är gratis.

wifish1

Nya Wi-Fish App View Switcher (till vänster), Augmented Reality View (mitten), och Kartvy (höger)

Den Augmented Reality (AR) utnyttjar din Smartphones GPS, kompass och kamerafunktioner. När AR vyn är aktiv i appen läggs dina lagrade waypoints rätt över till kameran tillsammans med symboler, bäring och distans. När du navigerar till en viss waypoint, kommer pilarna på skärmen att guida dig till din destination visuellt. 2

Raymarine har också lagt till en mobilanpassad vy, kartläggning som tillåter dig att se din aktuella position, samt dina plottade waypoints. Waypoints synkroniseras automatiskt mellan Dragonfly-PRO och appen så att du alltid har dem tillgängliga för off-the-water visning och behandling i appen.

Appen har också en ny vy-switcher meny som möjliggör snabb och enkel tillgång till flera vyer av CHIRP DownVision, fisksökare, augmented reality, kartläggning, samt utsikt kombination.

Wi-Fish Augmented Reality View (helskärm).

wifish2

Systemkrav för Wi-Fish med Augmented Reality

För att kunna använda den nya Augmented Reality i din smartphone eller surfplatta måste det finnas en inbyggd GPS. Tabletter utan en inbyggd GPS-mottagare kommer inte att kunna utnyttja AR läget. Icke-GPS-enheter kommer att fortsätta att kunna få tillgång till alla de streamade sonarfunktioner som finns i den aktuella appen.

Dessutom måste Dragonfly-PRO system uppdateras till version 12.10 för att stödja waypoint synkronisering via Wi-Fi med appen. uppdateringsfilen och detaljerade instruktioner finns online på: http://www.raymarine.com/software

 

Related Article

Alla Artiklar

Icross 3000 & 1

Vattnet är alltid grönare (bättre) p …

  • Admin
  • 0
  • 0