Rapala nyheter

Admin

Rapala X-rap Peto

Rapala X-rap Peto ”The Finnish Beast” är ett hybridbete där man kombinerat en nyutvecklad Rapala X-Rap hårdkropp med en printad gummi kropp med paddel. Den är sakta sjunkande samtidigt som den håller sig i ett perfekt horisontalt läge. X-Rap Peto har kickande och rullande rörelser. Peto går att fiskas både supersakta, snabbt och passar från grunt till medeldjupt vatten eller fiskas pelagiskt. Det följer med en extra bakkropp som är lätt att byta. Krokarna är VMC Costal Black och är klibbigt vassa. Peto finns i 15 färger som är noga utvalda och designade för europeiskt gäddfiske.
Djup: 0.5-1 m
Längd 20 cm
Vikt: 83 g
Krok: Two No. 2/0
Rek ca pris: 189,00 kr

The X-Rap Scoop

The X-Rap Scoop är ett helt nytt skeddrag från Rapala. X-Rap Scoop har en sakta rullande gång med stora sida – sida rörelser. När man gör ett spinnstopp så sjunker den som ett fallande löv ner i djupet likt en döende fisk. X-Rap Scoop passar allt från grunda vikar till pelagiskt fiske. X-Rap® Scoop finns i 14 fantastiskt läckra färger och är ett året runt bete. Passar till gädda och andra stora predatorer.
Djup: 1.6
Längd: 14 cm
Vikt: 68 g
Krokar: No. 2/0 & 4/0
Rek ca pris: 169,00 kr

Rapala Super Shadow Rap

Rapala Super Shadow Rap kan vevas hem som en vanlig wobbler med en rullande gång, jerkas hårt för en oregelbunden bred sida-sida gång för att täcka vatten eller twitchas sakta när du vill stanna i huggzonen. Super Shadow Rap har ett extremt bra ”häng” i vattnet, effektivt vid lång vevstopp för tjurig fisk eller i kallt vatten. Med en vikt på 77gr så är den lätt att fiska med både haspelutrustning och spinn. Super Shadow Rap har redan många stora gäddor, gösar och öringar på samvetet. Finns i 15 naturtrogna fantastiska färger.

Djup: 1-1.4 m
Längd: 16 cm
Vikt: 77 g
Krok: Two No. 3/0

Rek ca pris: 189,00 kr