Pinnacle Dualist för utomhus matlagning

Admin

Pinnacle Dualtis Complete från GSI Outddors är ett kompakt och ruskigt lätt kök att ta med om du vill värma lite mat eller dryck under din fisketur.

Ett kompakt litet gasolkök med en vikt på under 750 gram med brännare. 4 skålar (med isolering), 2 skedar/gafflar, vindskydd, förvaringpåse/vattenpåse och kokkärl.

Förvaringspåsen är vattentät så att den kan användas för att hämta vatten eller att t.ex diska i. Ett gasolkök ger dig snabbt varm mat eller dryck. Köket är till för att värma mat och har enbart ett kokkärl. Jag har själv adderat en kaffepanna till köket.

Under många år har jag släpat med mig ett kök med flera kokkärl, stekpanna och annat men när jag är på fiske så blir det sällan anvancerad matlagning. Oftast består maten av soppor eller varmkorv + kaffe.

Två av mat/dryckkärlen som följer med har en tunn isolering vilket gör att man kan hålla i kärlen även om man har varm mat i dem. De är gjorda så att man slår i hop dem två och två för att de inte skall ta så lite plats som möjligt. Inuti dem har jag lagt i en fällkniv och kryddor.

Svensk leverantör Bios. Ca pris 1899 kr

Text Tommy Lönnebacke