Nyhetsbrev och Pressreleaser

Admin

Med Kajakfiskemagasinet.se´s nya plattform har vi adderat lite nya funktioner som meny ”Senaste nyheter”. Där hittar du pressreleaser och nyheter som inte kan vänta till nästa nummer.

Vi har även adderat ett nyhetsbrev som innehåller senaste nyheter, pressreleaser och unika erbjudanden från våra annonsörer (se det senaste nedan) se till att registrera dig på vår sida.

 

 

kajkativ2015

Beställ / förhandsboka din fiskekajak nu!

Om du beställer din fiskekajak före den 1:a januari ger vi dig tillbehör till ett värde av 10% på köpesumman. Gäller paddlar och andra tillbehör ur Kajaktivs sortiment.

Nyheter 2017 är flugfiskekajaken Mayfly från Jackson. Baserad på den stabila Coosa-modellen. Allt som fluglinan kan trassla i är skyddat  eller borttaget. Inbyggda flugaskar, mm. Detta är den ultimata flugfiskekajaken.

Jackson populäraste modell genom tiderna Cuda får en ny familjemedlem, Cuda HD. Lite bredare och ännu stadigare, med en genialisk sätesfunktion som gör att du enkelt kan glida fram sätet till rät position, i hög eller lågläge.

Feelfree kommer med nya Dagon som är skapad för paddling i hav och stora vatten. En betydligt smalare modell än de övriga familjemedlemarna i Feelfree. Detta ger härligt glid och ett minimalt vindmotstånd. För mer information och prisförslag kontakta james@kajaktiv.se