Nyheter från Abu Garcia

Admin

Revo SX har blivit ännu vassare, med kraftfullare prestanda och mer hållbar konstruktion. En förbättrad DuraClutch-design och det förfinade Infini brake-bromssystemet gör den här rullen till något alldeles speciellt. Du känner det i varje kast, du drar nytta av det under varje fiskedag. D2-växel och huvuddrev i mässing tål påfrestningarna du utsätter rullen för. Och när äntligen din efterlängtade superfisk hugger tämjer du den med rullklassens bästa broms – Power stack Carbon Matrix™.

9 rostfria HPCR®-kullager + IAR
Stativ i X2-Cräftic™-legering – korrosionsbeständigt
Gavlar i C6-kolfiber, lätta men tåliga
Power Stack Carbon Matrix™-slirbroms– fantastisk bromsverkan
Duragear™-växel i mässing – lång livslängd
D2-växel för ökad styrka och effektivitet
Infini bromssystem – kombination av magnet och centrifugalbroms
Infini II™-spoldesign ger långa och säkra kast
Smörjport för enkelt underhåll
Rek. pris 2499 kr

MODELL LINKAP. M/ MM VIKT UTVXL.
Revo 4 SX 135/0,32 222 g 6,6:1
Revo 4 SX LH 135/0,32 222 g 7,3:1
Revo 4 SX HS LH4 135/0,32 222 g 7,3:1

McJERK
Enkelt och utan ansträngning simmar den fram i en skön och vid S-rörelse när du vevar hem den. Knycker du till den lite mer så glider den tydligt från sida till sida och vinklar upp buken i en så kallad ”bellyflash”. Ett oerhört lättfiskat och effektivt bete, som du kan både kasta och fiska hem med de flesta utrustningar. Två storlekar och en rad läckra färger.
12 cm/70 g 139,00
15 cm/100 g 149,00

Greys fiskekläder
I Greys klädkollektion finns bland annat en Micro Quilt Jacket i Thinsulatematerial, Fishing Vest med ett flertal fickor och förvaringsmöjligheter samt hållare för tafsspolar och foam-patch för flugor.

Micro Fleece som andas och med vattentäta dragkedjor, plus en snabbtorkande Fishing Shirt med solskyddsfaktor 50, samt Waterproof Trousers med tejpade sömmar, justerbar midja och anklar.

Mer om Greys kollektion hittar du i Napp & Nytt!