Normark Scandinavia AB anställer Mathias Holgersson

Admin

Mathias Holgersson har drivit en framgångsrik fiskecamp i Dalarna, är en av Europas mest uppskattade fiskeguider och behärskar alla de senaste teknikerna inom predatorfiske. Nu blir han heltidsanställd som produktspecialist på Normark Scandinavia AB med ansvar för utbildningar av både återförsäljare och svenska sportfiskare.

Normark Scandinavia AB är Sveriges ledande distributör av sportfiske-och jaktutrustning med kända varumärken som Rapala, Shimano, Sufix, Blaser och Mauser under sitt paraply. Nu förstärker man sin organisation med den erkända sportfiskeprofilen Mathias Holgersson. Holgersson har tidigare drivit en framgångsrik fiskecamp i Dalarna och är en erkänd fiskeguide i både Sverige och Europa.
Mathias blir anställd som vår produktspecialist och erbjuder utbildningar på både produkter och fisketekniker för att ge bredare kunskap, bättre förutsättningar och bättre affärer för våra återförsäljare

Jag har varit en Rapala Proguide länge och är väldigt glad över att få möjlighet att bli en del av Normarks organisation. Som fiskeguide är jag van att instruera och utbilda och det är väsentligt att hålla sig uppdaterad om nya produkter och tekniker för att förbli konkurrenskraftig. Att få arbeta med att träffa både butiker och fiskare för att hjälpa till och förbättra deras chanser att lyckas är en fantastiskt rolig utmaning som jag verkligen ser fram emot, förklarar Holgersson.
Holgersson är en välkänd profil i sportfiskesverige med flera framskjutande placeringar i både nationella och internationella tävlingar. Nu senast har han tillsammans med Mikko Seppänen deltagit i den omåttligt populära tävlingen Pike Fight som sänds på Youtube och produceras av Freewater Pictures.

Rapala och Shimano erbjuder de främsta produkterna för ett lyckat sportfiske och deras breda sortiment håller högsta kvalité i alla prisklasser. Genom att låta Mathias Holgersson informera och demonstrera fördelarna tror Jesper Norell, Divisionschef för Sportfiske på Normark, att både butiker och sportfiskare kommer att få en bredare kunskap och bättre förutsättningar för bättre affärer och ett mer lyckats fiske.

Mathias är en stor tillgång för oss på Normark, berättar Norell. Det är ytterst få som besitter samma kunskap om både produkter och tekniker som han, och att kunna erbjuda hans erfarenheter till sportfiskesverige ser vi som en stor fördel, avslutar Norell.
Holgersson kommer att ge sig ut på en Roadshow genom Sverige och besöka butiker och hålla föredrag. Mer information om datum kommer att kommuniceras via lokala butiker.

Related Article

Alla Artiklar

Icross 3000 & 1

Vattnet är alltid grönare (bättre) p …

  • Admin
  • 0
  • 0