Flytväst Prijon Angler

Admin

Flytvästen är en kajakfiskares viktigaste tilbehör. Den skall alltid finnas med och användas. När man väljer en flytväst för sitt kajakfiskande så finns det några få punkter att tänka på. 1, den skall sitta bekvämt, 2, att man kan paddla i den. Kikar du direkt på en väst som är avsedd för paddling så har du på en gång en väst som har tillräcklig rörlighet för fisket också.

Denna sommar har jag bytt flytväst till en Prijon Angler. Den har tunn vaddering (även på ryggen) vilket värmer gott när det börjar bli svalare dagar nu till hösten och vintern. Västen har tre rymliga fickor. Jag har verktyg, våg måttband och mobil i min väst utan att det på något sätt blir trångt.

Prijon Angler finns i två storlekar M/L och XL/XXL. Har sex spännen för justering. Priset ligger strax över 600 kr. Personligen vill jag ha en flytväst som man enkelt stänger med en dragkedja och slipper dra över huvudet. Jag köpte min hos Kajaktiv i Dala-Floda.

Denna flytvästen sitter bekvämt och är inte ivägen för varken paddling eller fisket och är en produkt som jag varmt kan rekomendera. En prisvärd och praktisk flytväst.

Text Tommy Lönnebacke

Related Article

Alla Artiklar

Icross 3000 & 1

Vattnet är alltid grönare (bättre) p …

  • Admin
  • 0
  • 0