Feelfree Corona Angler Tandem

Admin

För en, två eller tre fiskare. En familjekajak som är perfekt för en dags trevligt familjefiske. Den kommer med två säten dubbla spöhållare bak och Feelfree´s Wheel in the keel som underlättar transporter.

Under fisket med modellen blir jag positivt överraskad över hur bra den spårar (håller kursen) och hur stabil den är. Med de två medföljande stolarna är den perfekt för ett kortare dagpass. Vill du fiska ensam så flyttar man en stol till mitten positionen och paddlare kajaken enkelt själv. Den är också förvånansvärt snabb. Väljer man att köra den i singel mode så har man generöst med utrymme för utrustning.

I denna prisklassen finns normalt korta 10 fots singelkajaker för fiske och jag skulle hellre välja denna modell före singelkajakerna i samma prisklass, av den enkla anledningen att Coronan har betydligt bättre paddelegenskaper (spårar bra) och är mycket snabbare.

FF Corona Angler Tandem är oerhört mycket kajak för pengarna och en perfekt kajak för dig som funderar på att ta dina första steg in i kajakfisketsvärld.

Fakta
Wheel in the Keel
Gjutna handtag
Gjutna paddelhållare
King fisher seat
Spöhållare med fästremmar
Flaskhållare
Längd: 13.1′ (4 m)
Bredd: 33.75″ (86 cm)
Vikt : 80 lbs (36 kg)
Kapacitet: 617lbs (280 kg)

Text Tommy Lönnebacke Foto James Venimore

Related Article

Alla Artiklar

Icross 3000 & 1

Vattnet är alltid grönare (bättre) p …

  • Admin
  • 0
  • 0