Bluesky Boatworks i Sverige

Admin

Jackson kayak spred ut sina vingar för något år sedan och utvecklade ett helt nytt koncept för sin Flexdrive. Bluesky boatworks. En tramp-katamaran med propellersystem, maxade utrymmen och en väldigt stilig design, må sägas.
Men varför skriver ett kajakfiskemagasin om något som mer liknar trampbåtarna på gröna lund?
För att om inte vi gör det så vete katten vem som gör det. Riktigt udda farkost, som jag har haft lyxen att få prova på Liska Oen 2018. Stadig som vilken fiskebåt som helst, och stabil nog så vi kunde flugfiska 2 man på den samtidigt.

Den är stor, den är cool, och den är udda!
Men med trampsystem, katamaranskrov och mängder med lastutrymme och förnuftiga lösningar så kommer givetvis en prislapp därefter. Den tömmer din plånbok i liknande hastighet som en Hobie PA14 med ett sexigt ekolod.
Och speciellt eftersom The Trumpinator tyckte ett handelskrig med Europa var en skön idé.

Men, men! Är du fortfarande sugen på att testa en Bluesky 360? Möjligheterna finns, även här i vikingaland.
En Nystartad guidefirma i Dalarna har nyligen beställt in 2 stycken bluesky 360, och dom kommer finnas till uthyrning.
http://fishingwithbozell.com/ är adressen, och den drivs av Magnus Bozell som är medlem i Jackson kayaks Proteam. En riktig skogsmulle med upplevelsen och naturen i fokus, belägen i Dalaskogen med sjöar och älvar i stort sett överallt. Och om du mot alla odds inte är intresserad av att testa en bluesky 360 så finns där även vanliga fiskekajaker att hyra. Det rekommenderas varmt att åka upp dit

Och eftersom det finns 2 att hyra så är det en utmärkt morot för att få mig dig gubben eller damen på en dala-semester i sommar!

Text Henric Appelgren

Related Article

Alla Artiklar

Icross 3000 & 1

Vattnet är alltid grönare (bättre) p …

  • Admin
  • 0
  • 0