ArcticSilver Innovation får en svensk representant

Admin

ArcticSilver Innovation har genom sin uppfinningsrikedom utvecklat tänket runt hur man bygger flugspön och utrustning. Nu får den svenska marknaden sin representant i Stefan Jonzen Regnell.

I min bakgrund som säljare och marknadsförare så har jag jobbat med många kända och mindre kända märken så som tex Gunki & Illex. Man kan säga att jag känner den Svenska sportfiske marknaden väldigt bra och jag vet vad som krävs för att få in och marknadsföra ett nytt varumärke på den svenska marknaden. Ni ska jag ta mig ann ASI och få fram detta fina flugspö på den svenska marknaden, jag vet att det kommer att ta tid men jag kommer att sakta men säker jobba med att bygga upp ett förtroende för ASI som varumärke, tex så bygger jag upp ett ASI Pro-Guide Team nu i Sverige med kända flugfiskare som kommer att hjälpa till med att bygga upp ASI som varumärke.. Vi kommer också att närvara på mässor och events runt om i Sverige!

Som flugfiskare så har jag fiskat med många spön som finns på den svenska marknaden, men inget spö har golvat mig så mycket som ASI Sense spöna har gjort! Jag ser fram emot att få jobba med ASI och jag är övertygad att vi kommer att skapa nått stort inom en snar framtid!

Mvh Stefan Jonzén Regnell

Related Article

Alla Artiklar

Icross 3000 & 1

Vattnet är alltid grönare (bättre) p …

  • Admin
  • 0
  • 0