LBS långtidstest av Lithium Boat Solutions batterier
LBS långtidstest av Lithium Boat Solutions batterier

LBS långtidstest av Lithium Boat Solutions batterier

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.19.0″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

LBS batterierna har varit med mig under 2 säsonger och jag måste säga att jag är supernöjd
Det lilla företaget Lithium Boat Solution bygger sina batterier i Sverige och custombygger dessa efter önskemål så att de passar just ditt behov.

Min tanke när jag var i kontakt med Franz & Stephanie Heil på Lithium Boat Solution var att jag skulle kunna använda batteriet till ekolod på kajaken men även att kunna ladda mina kameror och annan elektronik under en helg även om jag campar utanför elektrifierad zon. Jag förde en dialog med Franz som bygger batterierna om mitt behov, om vilka enheter jag ville använda och han hjälpte mig att komma fram till en lösning som passade mig. Jag har i regel med mig batterierna även uppe på jobbet i fjällvärlden och Fulufjällets Nationalpark. Där har jag endast sol och vind-el och ibland kan det behövas lite extra hjälp ifrån mina batterier när vädrets makter inte kunna fylla på mina stora batterier.

LBS bygge moderna säkra lithiumbatterier speciellt för oss i sportfiskets värld. Det är inte bara vi i Sverige som använder deras produkter. LBS batterierna börjar synas hos sportfiskeprofiler runt om i hela Europa.

Två 21 Ah batterier i vattentäta case, gör att jag inte behöver vara rädd för att få lite vatten på dessa. En laddningshubb med 3 separata usb-uttag för laddning av all elektronik i campläge. Det blev också ån liten solpanelslösning som är lätt och smidig att ta med sig samt en laddare. I kajaken har jag även vattenskyddade snabbkopplingar för smidig inkoppling av ekolodet.
Den tunna solpanelen är ungefär i samma storlek som 3 styck A3 papper. Levererat i ett snyggt fodral där jag viker ihop sidorna till en liten väska som är enkel att med

Samtliga delar har jag använt hårt (vilket syns på bilderna) De är skitiga slitna och repiga men fungerar klockrent.

För mig som är fullständigt oteknisk så var min konversation med Franz lärorik. Han gav mig nya kunskaper om vad och hur jag skall tänka när jag använder batterierna. Jag kan verkligen rekommendera Lithium Boat Solution och deras produkter och när det är dags för dig att köpa nytt eller att uppgradera kontakta dem för att få din perfekta lösning.

Tommy Lönnebacke

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]