Kajakfiske i Dalafjällen
Kajakfiske i Dalafjällen

Kajakfiske i Dalafjällen

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.19.0″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

Kajakfiske i fjällen tillhör ju min vardag jobbandes i Fulufjällets Nationalpark, men denna gången styr jag min Duster till ett annat fjäll. Ingen mottagning på mobilen, en jäkla massa bitande insekter och tropisk värme var förutsättningarna på plats. Sjön skulle enligt fiskevårdsområdet innehålla mängder av abborre, sik och få men storvuxen öring. Det kläckte massor av sjösandsländor men ingen av de större sjöinvånarna som normalt slukar dessa orkade frossa dessa tokvarma dagar.

Bjuder på en V-log från mitt besök i nya otestade vatten.

 

1 1
Read Time:57 Second

Happy

Happy
0 %

Sad

Sad
0 %

Excited

Excited
0 %

Sleepy

Sleepy
0 %

Angry

Angry
0 %

Surprise

Surprise
0 %

 

 

Text och video Tommy Lönnebacke

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]